Lauwerstocht
IJsvereniging Visvliet-Pieterzijl
Laatste reacties
  Geslaagde kortebaan wedstrijden

  Zaterdag 19 januari werden er weer kortebaan wedstrijden verreden op de ijsbaan in Visvliet. De snijdende wind maakte het erg koud maar toch waren er 38 deelnemers aan de start en stond er ook volop publiek langs de baan. Tijdens de wedstrijd wordt er door 2 deelnemers tegelijk 120 meter geschaatst, de winnaar gaat door naar de volgende ronde en zo komt er uiteindelijk een winnaar uit de bus.

  Er werd gestreden in verschillende leeftijdscategorien, de uitslagen zijn als volgt:

  tot 6 jaar: 1e Renske, 2e Nanne

  7-9 jaar: 1e Mathijs, 2e Corne, 3e Henny

  10-12 jaar: 1e Thomas, 2e Melissa, 3e Janita

  pubers: 1e Joachim, 2e Rudy, 3e Janik

  dames 18+: 1e Marieke, 2e Anja, 3e Greetje

  heren 18+: 1e Melis, 2e Auke H, 3e Auke N

   

  Als slotstuk was er een massastart van alle deelnemers, waarna iedereen 10 rondes moest rijden. In eerste instantie leek er een gelijkwaardige kopgroep te onstaan maar toen Jelmer in de 4r ronde aanzette kon niemand hem meer volgen en werd hij ook de terrechte winnaar.

  Al met al een sportieve en geslaagde middag die in het Bartholushus werd afgesloten met de prijsuitreiking

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Dit is een verplicht veld